Food consulting
Food consulting - Service
Als volwaardig patissier heeft Brecht De Coninck jarenlang in verschillende binnenlandse en buitenlandse restaurants gewerkt en ervaring opgedaan. Nadien is hij op zelfstandige basis gestart met food consulting aan te bieden als service voor professionals en horeca om advies te bieden, recepten te optimaliseren en te ontwikkelen.
Neem gerust contact op voor uw vragen.
Advies keuken
Time is money. Met een optimalisatie van uw werkprocessen kan u tijd en energie besparen. U vermindert de frustratie en verhoogt de efficiëntie.
Happy employees make happy customers.
Voor advies, evaluatie en optimalisatie kom ik gerust langs.
Contacteer mij vrijblijvend
Nieuw recept nodig?
Er breekt een nieuw seizoen aan of u heeft zin om iets nieuw op de kaart te zetten.
Alles kan naar uw wens gemaakt worden. U wil graag rond een thema, product, kleur werken? Ik werk graag enkele voorstellen voor u uit.
Contacteer mij vrijblijvend
Foodkost berekening
Om een succesvolle horeca business te runnen is het belangrijk om een gezonde balans te houden tussen uitgaven en inkomsten. De foodkost draagt daar grotendeels bij aan de totale kost. Maar verschillende factoren dragen bij dat de foodkost ongewild stijgt door afval en voedselbederf.
Graag help ik u om balans te creëren tussen foodkost, kwaliteit, menu prijssetting, maar ook klantentevredenheid.
Contacteer mij vrijblijvend